Till Härlövs IF - Orienteringssidan

Kristianstad
2013-08-24
Byastafettlogga
  Härlövs IF   -   Orientering   -   Skidor   -   Byastafetten 2007   -   2008  

Startsida
 
Startlista
 
Resultat
 
Sträckorna
 
Bilder
 
Medarrangörer
 
Sponsorer
 
Annonsörer


Härlövs IF
c/o Johannesson
Kung Abels väg 5
291 65 Kristianstad


Nystarten för Byastafetten!



Minnesvärt:
FK Göingarna vann Byastafetten 2006.


Vi gratulerar FK Göingarna till segern i årets Byastafett och alla andra lag som tog sig runt den tuffaste Byastafetten i historien där vi kom ända ut i "vildmarken" och bergen i norra delen av kommunen. Samtidigt måste vi dock beklaga att Humlestafetten.se sprang fel på sträcka 9 och att vi därmed kanske missade en mycket spännande kamp in mot mållinjen.

Trots detta och några andra missar i arrangemanget, måste vi säga att helthetsintrycket ändå är att det blev en lyckad nystart för Byastafetten. Skicka gärna dina synpunkter till mig. Tillsammans gör vi Byastafetten ännu bättre!

Jag vill passa på att tacka alla som gjorde arrangemanget möjligt: Alla annonsörer, VMA IK, Vångabergets Slalomklubb, Kiaby IF, de företag som skänkte priser (Maxi ICA Stormarknad, Team Sportia, Conditori Fantasi, OP Johanssons Skoaffär, Kristanstads Sparbank), Kristianstads Kommun för marknadsföringsbidraget och all hjälp, samt alla de funktionärer som ställde upp och gjorde en riktig kämpainsats, så vi lyckades få ihop arrangemanget trots ovanligt många återbud på funktionärssidan.

Till 2007 kan jag lova ett ännu bättre arrangemang - då siktar vi på 100 deltagande lag! Första anmälningsstopp blir 31 januari!
/Niklas Nilsson, initiativtagare

Resultat
På resultatsidan finns olika former av sammanställning av sträcktider, individuella sträckresultat med km-tider, lagresultat, laguppställning och växelplaceringar mm.

Bilder
Klickar du på Bilder i menyn så kommer du till ett fotoalbum med bilder från Byastafetten 2006. Vi har dock främst bilder från start och mål, så vi skulle gärna vilja ha lite bidrag från er som hade kameran med ute längs banan. Skicka bilderna till Niklas Nilsson.

Starten!

Starten i Byastafetten 2006.

Följa Byastafetten i Gästboken
Vi lyckades inte helt följa Byastafetten 2006, men lyckades få in en del rapporter under loppet. Vi hade en lite svajig uppkoppling, som gjorde att det ibland dröjde lite onödigt länge - visa av årets erfarenheter, så kommer det att fungera bättre till nästa år.

Synpunkter på Byastafetten
Du som har synpunkter eller idéer på arrangemanget, lämna dem gärna till Niklas Nilsson eller till någon i skid- och orienteringssektionens styrelse. Frågor och svar redovisas lite då och då här på hemsidan.

Sponsorer:

Startande 2006
Elit:
Byaklassen:
Företag:
Motion Mix:
Motion Fri:
-
-
10
5
17
Totalt: 32
Kontaktperson:
Niklas Nilsson
0706-67 07 24
E-post


 
Copyright (©) 1998-2007       Webmasters Härlövs IF